Vissza

Szállítás/Fizetés

Fizetési feltételek

Fizetés banki előreutalással

Az előre utaláshoz szükséges banki információt a megrendelést követően munkatársunk e-mailen küldi el Önnek. A vételár összegének bankszámlánkra történő megérkezése után indítjuk a szállítást.
Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában feltétlen tüntesse fel a megrendelése számát, amely a visszaigazoló emailben is megtalálható, különben nem tudjuk azonosítani a befizetést! Az összeg beérkezése után a választott módon juthat hozzá a megrendelt termékhez (személyes átvétellel vagy kiszállítással). Kérjük vegye figyelembe, hogy a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási vagy a személyes átvételi idő.

Fizetés az áru átvételekor

A kiszállítás során az MPL munkatársának kell kifizetni a termék átvételekor készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét kezelési költsége 500 Ft.
A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a megrendelt áru kifizetése történhet készpénzzel, illetve bankkártyával.

 

Szállítási feltételek

A Virágátrium Mórahalom Kft. szerződéses partnere az MPL Magyar Posta Zrt.-nek.

Házhoz szállítás – MPL 

A megrendelés visszaigazolása után a csomagot MPL futárszolgálat szállítja ki. Ha átadtuk a csomagot a futárszolgálatnak, Önt e-mailben tájékoztatjuk.
Szállítási díjunk Magyarországon 1900 Ft, amely összeg csomagonként értendő.
A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére.  Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Átvétel - MOL és Coop Postapontokon

A megrendelés visszaigazolása után a csomag a megrendeléskor kiválasztott PostaPontra kerül.
Szállítási díjunk átvétel esetén Magyarországon 1500 Ft, amely összeg csomagonként értendő.
A PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, amely a feladó megjelölése szerint 5 munkanap. A csomag átvétele a MOL helyszínek esetén a hét minden napján, a Coop üzletek esetén hétfőtől-szombatig lehetséges.
 
COOP PostaPontok listája:

Személyes átvétel – Mórahalmon

Amint összekészítettük rendelését, e-mailben értesítjük, hogy a csomag átvehető az "Ildikó Virág-Ajándék" virágüzletben (6782 Mórahalom, Zákányszéki út 27/B). A csomagot értesítéstől számított 5 munkanapon belül van lehetősége átvenni. 
A személyes átvétel ingyenes.

2018. Október 18.